Sådan sender du din pakke afsted

Er du usikker på, hvordan du sender din pakke trygt og sikkert afsted. Så får du her en guide til hvordan du skal gøre.

Papkasser til lige netop dit behov, det er det vi skal tale om i dag. For verdensforsendelserne sker via en papkasse og det foregår altid i et mellemled mellem producenterne og som emballage til slutkunderne. Papkasser den bedste forsendelsesform og mest brugte emballage. Her sikrer man nemlig at det som transporteres kommer ud på den sikreste måde hus kunden og samtidig findes papkasser i mange former, størrelser og typer som gør at du kan finde en papkasse til lige netop dit behov og hvad du står og mangler, når du skal sende noget afsted.

Hos billigemballage.dk finder du grundlæggende to typer af papkasser og det vigtigste for dig er at finde en kasse til den størrelse du har behov for, men som ikke er for lille eller stor. Der findes nemlig papkasser som designes ud for forskellige behov og her tages der hensyn til behovet for opbevaring, forsendelser og pakningen som sker på paller. 

Når du skal vælge din papkasse, så sørg for at kende til de mål der er af produkterne som skal sendes. Her skal du også tage stilling til om der skal sendes rundt i landet her i Danmark eller om forsendelsen skal ud af landet. Sidst men ikke mindst er det også godt at have en idé om emballagen skal med en enkelt fragttur eller om papkassen skal anvendes flere gange. For så kræver det en robust papkasse til dette formål. 

Papkasserne kan bruges til dine kunder som den forsendelsesemballage som skal sikre at indholdet kommer sikkert frem. Du skal vælge en i den nøjagtige størrelse og det er særligt fordi, vi ikke vil risikere med forsendelser at de glider rundt inde i papkassen. Det er hverken særligt smart eller godt for indholdet. 

Hvis varerne er lette, så er en  papkasse i enkeltlags bølgepap rigeligt til at beskytte dine vare under forsendelsen. Mange papkasser findes som enkeltlags og fungerer fint til hvis de skal sendes en enkelt gang. Hvis det derimod er skrøbelig ting og noget som måske skal sendes til udlandet, anbefales det at anvende dobbeltlagspapkasser da de kan tåle lidt mere. Her har de altså kasser med 2 lag pap og bruges ofte som eksportkasser. De kan derfor være geniale at anvende hvis du har tunge produkter, som kan ødelægge papkassen indefra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *