Bliv klogere på måltidskasser

Indholdsfortegnelse

Aarstiderne

årstiderne måltidskasser er de måltidskasser i Danmark, der går længst tilbage. Her finder vi en virksomhed der blev etableret af Thomas Harttung i 1999. Allerede inden dette, havde Thomas stiftet foreningen Barritskov Grøntsagshave, som havde fokus på at sælge måltidskasser med frugt og grønt.

Da Aarstiderne A/S blev en realitet valgte virksomheden derved også, at de ville skifte taktik. Dette betød med andre ord, at der nu skulle være tale om en leveringsservice. Folk skulle ikke længere selv komme forbi og hente deres grøntsagskasser.

I de seneste år har danskerne haft et større og større fokus på økologi og sundhed, og siden Aarstiderne har været kendte for deres økologiske råvarer siden virksomhedens begyndelse, har dette betydet en endnu større stigning i deres kundekartotek.

Siden virksomhedens begyndelse har økologi og høj kvalitet været en første prioritet hos dem. Dette betyder konkret for dig som kunde, at man kan være 100% sikker på, at man får leveret en måltidskasse med både lækre og friske råvarer lige til døren.

Fordi der er så mange danskere, familier såvel som singler, der lever en travl og hektisk hverdag, men samtidig ønsker at kunne holde den sunde livsstil kørende, er en måltidskasse fra Aarstiderne en perfekt løsning. Du vil hurtigt opdage, at du kommer til at have muligheden for, at spare penge på både indkøb og køtid, samt det faktum at man ikke længere skal udforme en kreativ og spændende madplan. Men samtidig er du også sikret sund, økologisk og velsmagende mad, fra en af Aarstidernes uendelige tilbud af måltidskasser.

Økologi

Aarstiderne er som sagt kendte for, at de levere så tæt på 100% økologiske råvarer, som nogen måltidskassekoncern overhovedet kan levere. Dette betyder helt konkret for dig som kunde hos Aarstiderne, at du er garanteret, at din mad er fri for både sprøjtemidler, kunstgødning og andre farlige kemikalier, som vi så vidt som muligt skal prøve at undgå, at få ind i vores krop.

Aarstidernes helt basale og prioriterede værdier består altså i, at de skal levere råvarer i form af økologi, kvalitet, kreativitet samt behandling af naturen med omtanke.

Hvis du tilmed ønsker at se med dine egne øjne, hvordan deres koncept fungerer, før du beslutter dig for om du vil benytte dig af en af deres måltidskasser, er det muligt for dig, at komme og besøge gårbutikken Krogerup Avlsgaard, som ligger i Humlebæk.

Så hvis du også ønsker, at gøre din hverdag mere grøn og økologisk, så er det bare med at komme i gang med at bestille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *