Usikker på dig selv? Sådan vender du skuden

Hvis der er én ting som de fleste danskere desværre kan nikke anerkendende til, så er det dårligt selvværd. De fleste ville blive overrasket hvis de havde nogen idé om hvor mange mennesker der går og tænker ilde om dem selv i deres daglige liv – og endda helt uden grund. 

Desværre er der i moderne tid blevet opbygget et norm om et perfekt liv igennem de sociale medier, og det koster på bundlinjerne hos de mange borgere der er \’hooked\’ på medierne. Hvis du går og føler mindreværd er du kommet til det rigtige sted, denne artikel griber fat i nogle gode og vedvarende måder at få det bedre med sig selv på. 

Dit forbrug af sociale medier

Er selvfølgelig den første ting vi griber fat i. Der er en direkte forbindelse imellem unge der har et dårligt selvværd og hvor mange timer de bruger på diverse sociale medier – det er hårdt for psyken at blive bombarderet med andre menneskers pletfrie og spændende liv. 

I virkeligheden lever mange af disse instagramstjerner ikke specielt glamourøse liv og døjer selv med dårligt selvværd – det er værd at overveje om det i virkeligheden er værd at se op til. 

Hvis du gerne vil få det lidt bedre med dig selv, er det måske en god idé at lægge telefonen og facebook fra dig og istedet uddanne dig selv lidt mere på hvordan sociale medier egentligt påvirker folk.

Dine vaner

Hvis du går og hælder dårligt benzin på din bil, kommer den med garanti heller ikke til at køre lige så langt som hvis du fyldte den med kvalitetsbenzin – din krop fungerer på fuldstændig samme måde. 

Derfor bør du overveje om du har nogle dårlige madvaner du burde sige farvel til en gang for alle – det kunne være at du havde en svaghed for cola eller elskede pølsehorn fra 7 Eleven.

Hvis du ved at du har dårlige vaner der ikke gavner dit liv på en eller anden facon, så er det måske værd at skrotte dem i jagten på et bedre selvværd.

Dine muligheder

Der findes et hav af forskellige ting der giver folk mere selvværd i deres daglige liv. Botox behandlinger er i høj kurs og det bliver kun mere og mere populært i takt med at lægerne bliver dygtigere og dygtigere til at udføre disse operationer. 

Andre alternativer er selvfølgelig at melde sig ind i et fitness center og prøve det ad.  

8 tanker om “Usikker på dig selv? Sådan vender du skuden

 • Dermabelleshop.dk Fedt, Har lige læst artiklem om Usikker på dig selv? Sådan vender du skuden, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? De kærligste hilsner. Mikkel

 • Hullehøj Dermabelleshop.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder?
  Rigtig god dag

 • Dermabelleshop.dk Hej med jer,, Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Pft.

 • Heja, Dermabelleshop.dk Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! Venlig hilsen. Eva

 • Hej med jer, Dermabelleshop.dk
  Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler.
  Pft., Frederik H. H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *